Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του Μπριζ

Στο μικροσκόπιο οι 14 "κιτρινόμαυροι" του Μπριζ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 14 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο Μπριζ:

Γιάννης Ανέστης: Εξαιρετικό ματς από τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Σταθερότατος όσες φορές χρειάστηκε, καθάρισε όλες τις φάσεις, ενώ έκανε και μια σπουδαία απόκρουση στην καλύτερη ευκαιρία των Βέλγων.

Μιχάλης Μπακάκης: Ακόμα ένα σούπερ παιχνίδι για το… Τούρμπο. Ακόμα και τραυματίας έπαιζε σ’ ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο και απέναντι στην πιο… επικίνδυνη πλευρά των Βέλγων. Και ήταν εξαιρετικός. Έκοβε τα πάντα, κέρδισε όλες τις μονομαχίες.

Όγκνιεν Βράνιες: Ξεκίνησε άσχημα και νευρικά και χρεώθηκε και χωρίς λόγο από νωρίς κίτρινη κάρτα. Όμως στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της ΑΕΚ, καθώς έκανε πλάκα μ’ όποιον επιθετικό της Μπριζ έβρισκε στο διάβα του.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Συνολικά στο ματς, ο κορυφαίος της ΑΕΚ. Έδινε βάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και καθάριζε τα πάντα. Δεν άφηνε να περάσει τίποτα. Σούπερ πρώτο ημίχρονο με σημαντικές αποκρούσεις. Σωστές θέσεις στο δεύτερο ημίχρονο.

Έλντερ Λόπες: Καλό ματς και από τον Πορτογάλο μπακ. Είχε λιγότερη δουλειά από τον Μπακάκη, γι αυτό και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, έκανε πολλά ανεβάσματα από την πλευρά του. Ακόμα και ευκαιρία για γκολ έχασε.

Αντρέ Σιμόες: Έβγαλε πολλή δουλειά στη μεσαία γραμμή και προσπάθησε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, να εκμεταλλευτεί την ελευθερία που του έδινε η παρουσία του Γαλανόπουλου και να βοηθήσει επιθετικά. Δεν είχε σωστά τελειώματα φάσεων.

Κώστας Γαλανόπουλος: Εξαιρετικό παιχνίδι και από τον νεαρό μέσο. Έβγαλε ενέργεια και πάθος και έδωσε τα τρεξίματα που χρειαζόταν η ομάδα στη μεσαία γραμμή. Ουσιαστικό παιχνίδι και με βοήθειες σ’ όλους τους τομείς.

Πέτρος Μάνταλος: Από τους κορυφαίους της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο. Ότι καλό έφτιαχνε η ομάδα επιθετικά ήταν από τα πόδια του. Είχε εμπνεύσεις και καλές ενέργειες, ενώ βοηθούσε και στο πρέσινγκ και στην ανασταλτική λειτουργία. “Θυσιάστηκε” στο δεύτερο ημίχρονο.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Δεν μπήκε στον ρυθμό του παιχνιδιού και δεν βοήθησε. Ενώ ξεκίνησε ορεξάτος, στη συνέχεια ούτε εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του, ούτε μπόρεσε να έχει καλές συνεργασίες με τον Λιβάγια.

Μάρκο Λιβάγια: Συνολικά ήταν θετική η παρουσία του Κροάτη επιθετικού. Κυρίως διότι ανέβαζε σωστά την ΑΕΚ στην επίθεση και έσπαγε καλά την μπάλα σε συμπαίκτες του. Ανόητη η πρώτη κίτρινη, ανύπαρκτη η δεύτερη.

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Έκανε σούπερ ματς, παρόλο που ένα λεπτό από την στιγμή που μπήκε, η ΑΕΚ έμεινε με δέκα. Και εκείνος χρειάστηκε να παίξει μόνος στην κορυφή. Υπήρχαν φορές που χόρευε μόνος του την άμυνα των Βέλγων και κατάφερε να κάνει και δυο καλά σουτ.

Γιάκομπ Γιόχανσον: Μπήκε στο γήπεδο για να δώσει φρεσκάδα, τρεξίματα και δυνάμεις στη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ. Το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Όλες αυτές τις δουλειές τις έκανε και τις έκανε και καλά.

Αστρίτ Αϊντάρεβιτς: Έπαιξε λίγο αλλά πρόλαβε και έκανε ένα λάθος, που λίγο έλλειψε να κοστίσει. Ωστόσο πάλεψε και αυτός στα τελευταία λεπτά, για να κρατήσει την ισοπαλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X