Χιμένεθ: «Δύσκολη η ρεβάνς -Μας λείπουν πράγματα, όχι η καρδιά»

Χιμένεθ: «Δύσκολη η ρεβάνς -Μας λείπουν πράγματα, όχι η καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα, αλλά αναγνωρίζοντας την δυσκολία της ρεβάνς εμφανίστηκε ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός μετά το 0-0 με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου

«Ένα πρώτο ημίχρονο πολύ καλό όπως και στη Μόσχα. Στο δεύτερο ξεκινήσαμε σε καλό επίπεδο. Και έγινε η αποβολή Λιβάγια, θα κάναμε αλλαγή Κλωναρίδη, μετά του Αλμέιδα αλλά δεν προλάβαμε.

Συμφωνώ ότι ήταν 3-5-2, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις τελειώνουμε. Μας λείπουν πράγματα αλλά δεν μας λείπει η καρδιά και το δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι. Ανεξαρτήτως από το σύστημα, είμαι περήφανος για τους παίκτες μου γιατί βγάζουν σε κάθε παιχνίδι ψυχή και καρδιά. Είναι η πρώτη φορά που η Μπριζ δεν σκοράρει και μάλιστα εναντίον 10.

Ο Λιβάγια είναι επιθετικός, ο Κλωναρίδης είναι επιθετικός, ο Μάνταλος μπορεί να παίξει επιθετικά, ο Λάζαρος επίσης. Επιθετικούς έχουμε άλλα γκολ δεν βάζουμε μέχρι στιγμής στα ματς. Πέρυσι βάζαμε, φέτος ακόμα όχι…. Για μένα η ομάδα μου είναι πάντα φαβορί, όπως τα παιδιά μου είναι τα πιο όμορφα.

Δύσκολη η ρεβάνς, μεγάλος ο αντίπαλος. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε, δεν μπορούμε να τους αφήσουμε χώρους… Θα ήταν καλύτερο αν σκοράραμε αλλά δεν το καταφέραμε»

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X