Συμφώνησε με Ελονού η ΑΕΚ

Ελονού στο enwsi.gr: «Η άμυνά μας... κλειδί, τα πάντα για νίκη με Μονακό» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ένα κομμάτι ακόμα για να ολοκληρώσει το… παζλ της νέας σεζόν αναζητούσε η ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες, μετά την απόκτηση του Μάνι Χάρις. Η Ένωση βρήκε τον παίκτη που ήθελε σε μια λύση… δοκιμασμένη από την περσινή σεζόν, τον Τσινεμέλου Ελονού.

Ο 30χρονος σέντερ βρέθηκε στην ΑΕΚ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην βγει από το… κιτρινόμαυρο μπλοκάκι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, παρά το γεγονός πως στην Ένωση είχαν στρέψει το βλέμμα τους σε άλλες περιπτώσεις.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, όλα πήραν τον δρόμο τους.  Ο Ελονού βρισκόταν πολύ κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο. καθώς και ο παίκτης επιθυμούσε την επιστροφή του στην Αθήνα.

Πλέον, τα πάντα ξεκαθάρισαν, καθώ επήλθε συμφωνία του Ελονού με την Ένωση για συμβόλαιο ενός έτους, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να επιστρέψει στην ΑΕΚ και την Ένωση να… κλείνει το ρόστερ της με τν αθλητικό σέντερ τον οποίο επιθυμούσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Στα… συν της κίνησης αυτής, για τους «κιτρινόμαυρους» και το γεγονός πως ο παίκτης δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τα αποδυτήρια της ομάδας και αναμένεται να μπει άμεσα στο κλίμα της ομάδας.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X