Η παρουσία με... νόημα και το μήνυμα πρόκρισης από "Τίγρη"

Εικόνες από την τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ στο Μπριζ παρουσία «Τίγρη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι από την Τρίτη ουσιαστικά, «κολλημένος» με την ομάδα. Πηγαίνοντας προχθές στα Σπάτα και συνομιλώντας για πάνω από μία ώρα, τόσο με τον Μανόλο Χιμένεθ, όσο και με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς, Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η συνάντηση του «Τίγρη» με τον Ισπανό τεχνικό ήταν εκείνη που διήρκησε και περισσότερο. Με τον ηγέτη της ΑΕΚ και τον προπονητή της ομάδας να συζητούν διεξοδικά για μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στην καθημερινότητα της ομάδας, την επόμενη μέρα και φυσικά, τα ματς με την Μπριζ. Στα οποία η ΑΕΚ πηγαίνει με μοναδικό στόχο την πρόκριση.

Χθες, ο «Τίγρης» έφτασε στο Βέλγιο το μεσημέρι με το ιδιωτικό του αεροσκάφος και βρέθηκε άμεσα κοντά στην ομάδα ξανά. Πηγαίνοντας στο γήπεδο της Μπριζ για να παρακολουθήσει όλη την προπόνηση. Ενώ σήμερα, αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να μιλήσει και στους παίκτες! Πιθανότατα, κατά τη διάρκεια του γεύματος της ομάδας, στο οποίο φυσικά θα δώσει το «παρών». Ζητώντας από όλους ψυχή, πάθος και μυαλό και ανεβάζοντας τους ποδοσφαιριστές ψυχολογικά, ενόψει του μεγάλου ματς. Όπως συνηθίζει να κάνει, πριν από τα καθοριστικά παιχνίδια. Διότι τέτοιο είναι το σημερινό και ο «Τίγρης», έχει φροντίσει να το καταστήσει σαφές αυτό προς όλους. Στέλνοντας με την παρουσία του ξεκάθαρο «μήνυμα» και «φτιάχνοντας» παράλληλα την ομάδα, για τον αποψινό «τελικό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X