«Χάλασε» του Πέιτζ στην ΑΕΚ

«Χάλασε» του Πέιτζ στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είχε ως πρώτο στόχο για την ενίσχυσή της τον Μάρκους Πέιτζ, όμως ο Αμερικανός βρήκε συμβόλαιο στο ΝΒΑ, με τους Σάρλοτ Χόρνετς να τον επιλέγουν. Στην αγορά για παίκτη εκ νέου η Ένωση.

Από την πρώτη στιγμή, μια από τις περιπτώσεις που είχαν ξεχωρίσει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του, ήταν αυτή του Μάρκους Πέιτζ. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο Summer League του Λας Βέγκας και συγκέντρωνε πολλά από τα στοιχεία που ήθελε ο προπονητής της Ένωσης.

Η ΑΕΚ, μάλιστα, προχώρησε αρκετά την περίπτωσή, καταθέτοντας πρόταση για να τον κάνει δικό του. Η πρόθεση του απόφοιτου του North Carolinaομως ήταν να περιμένει μήπως βρει ένα συμβόλαιο (two-way) από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Για τον λόγο αυτό μετεέιχε σε καμπ των Σάρλοτ Χόρνετς.

Από την πλευρά της, η Ένωση έδειξε το πόσο πολύ ήθελε τον παίκτη, δίνοντάς του διορία να απαντήσει στην πρόταση που είχε καταθέσει. Την Παρασκευή (28/07), όμως, τα πράγματα πήραν τον… δρόμο τους.

Ο παίκτης έπειτα από την παρουσία του στο καμπ των Χόρνετς υπέγραψε στις «σφήκες» το πολυπόθητο συμβόλαιο, αναγκάζοντας την ΑΕΚ να βγει εκ νέου στην αγορά για να ψάξει για εναλλακτικές, με τον Μααλίκ Ουέινς να βρίσκεται εντός της λίστας, όπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X