Ξενύχτησε για την ΑΕΚ η Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)

Ξενύχτησε για την ΑΕΚ η Νέα Φιλαδέλφεια (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ηταν όλα μαγικά και ονειρεμένα. Ούτε ο καιρός και το ξαφνικό καλοκαιρινό μπουρίνι, ούτε οι λάσπες που έκαναν χάλια άπαντες, στάθηκαν ικανά να κάμψουν την καψούρα των Ενωσιτών για να βρεθούν στην αρχή της ιστορίας. Η ΑΕΚ επέστρεψε από χθες και επίσημα στην ιστορική της έδρα, οι μηχανές μπαίνουν από σήμερα στο…φουλ και το πάρτι ξεκίνησε για τα καλά.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έμειναν εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ στους δρόμους της Φιλαδέλφειας. Κάποιοι, έμειναν μέσα στο γήπεδο, θαρρείς και ήθελαν να πιστέψουν πως είναι αλήθεια και ένα όνειρο που κανείς δεν μπορεί να τους κλέψει. Αλλοι, είχαν πάρει θέσεις γύρω από το γήπεδο. Σαν τον παλιό καλό καιρό, όταν πριν και μετά τα ματς της ΑΕΚ, όλα κινούνταν γύρω της.

Οι 10.000 και πλέον Ενωσίτες, έκαναν και τους καταστηματάρχες της περιοχής να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους. Βλέπετε, πολλοί είναι εκείνοι που περίμεναν ως μάννα εξ ουρανού την επιστροφή της ΑΕΚ. Τα πρώτα οφέλη, τα αποκόμισαν χθες, όταν γέμισαν κάθε μαγαζί, μικρό ή μεγάλο, για να χαλαρώσουν και να συνεχίσουν τη γιορτή που ξεκίνησε με τον αγιασμό. Και όπως κατάλαβαν άπαντες, είναι μόνο η αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X