Βάζουν μπρος στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Βάζουν μπρος στη Νέα Φιλαδέλφεια!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή υπέρλαμπρη εκδήλωση στη Νέα Φιλαδέλφεια, σήμανε ουσιαστικά την έναρξη των έργων στο οικόπεδο της ΑΕΚ. Τα πάντα είναι έτοιμα για να βάλουν σήμερα το πρωί… μπρος τα ειδικά μηχανήματα, που από χθες, έχουν εγκατασταθεί στον χώρο! Οι εκσκαφείς, οι μπουλντόζες και τα κοντέινερς, ήταν χθες παρατεταγμένα στο οικόπεδο της ΑΕΚ, με τον κόσμο να περνά, να τα… χαζεύει και να φωτογραφίζεται μπροστά τους!

Σήμερα λοιπόν, τα μηχανήματα θα πιάσουν δουλειά! Με το όνειρο να γίνεται πλέον πραγματικότητα και την κατασκευή του γηπέδου, της «Αγια-Σοφιάς», να προχωρά! Το πρώτο στάδιο των εργασιών θα ξεκινήσει από σήμερα λοιπόν, όπου ουσιαστικά θα έχουμε την μετατροπή του οικοπέδου σε εργοτάξιο. Η ΑΕΚ έχει κινήσει τις διαδικασίες για την εξασφάλιση ρεύματος, άμεσα θα μπει μπροστά η περίφραξη του χώρου και φυσικά θα ξεκινήσουν τα έργα αντιστήριξης. Που είναι το βασικό ζητούμενο, για να ξεκινήσει η υλοποίηση του πρότζεκτ.

Στην «Ένωση» είναι επί ποδός για την μεγάλη μέρα και στον χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, θα βρεθεί και ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου, Δημήτρης Ανδριόπουλος. Που θα επιβλέψει τα όσα θα γίνουν στον χώρο και θα δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις. Με το όνειρο να παίρνει από σήμερα «σάρκα και οστά» και να ξεκινά και επίσημα η… γλυκιά προσμονή, για τη στιγμή που το γήπεδο θα είναι έτοιμο, να υποδεχθεί την ΑΕΚ και τον κόσμο της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X