Ο Γκοντσαρένκο το παραδέχθηκε: "Εχουμε πολλά προβλήματα στην άμυνα"

Ο Γκοντσαρένκο το παραδέχθηκε: "Εχουμε πολλά προβλήματα στην άμυνα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κακή άμυνα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε στη ΑΕΚ όλα αυτά που πρέπει να ξέρει για να… χτυπήσει εκεί την Τρίτη το βράδυ (20:30) στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Μάλιστα, στα πολλά αμυντικά λάθη της ομάδας του στάθηκε ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο μετά την εντός έδρας ήττα (1-3) στο ντέρμπι της Μόσχας.

Συγκεκριμένα ο Λευκορώσος προπονητής είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς “Δεν ήμασταν καλοί στην άμυνα, αλλά ούτε στην επίθεση και ήταν φυσικό να έρθει η ήττα. Η Λοκομοτίβ έπαιξε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις και αυτό πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Πρέπει να σταθεροποιήσουμε το παιχνίδι μας, υπάρχουν αρκετά προβλήματα, θα τα συζητήσουμε και θα τα διορθώσουμε.

Επίσης για το μεγάλο αστέρι της ομάδα Άλαν Τζαγκόεφ είπε: “Δεν έχει κάποιο τραυματισμό, απλά δεν είχε προπονηθεί αρκετά για να βγάλει 90 λεπτά. Είναι δημιουργικός παίχτης, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X