Η αποστολή της ΑΕΚ για την προετοιμασία στο Κίελτσε της Πολωνίας

Αναζητώντας την άσπρη…μύγα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 21 ποδοσφαιριστές αναχωρεί αύριο η ΑΕΚ για το Κίελτσε της Πολωνίας. Εν συνεχεία το Σαββατοκύριακο θα… μπουν σε αυτήν και οι διεθνείς Μάνταλος, Μπακασέτας, Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βράνιες και ο τραυματίας Αλμέιδα, ενώ αναμένονται σύντομα και οι μεταγραφές με… πρώτους τον Κλωναρίδη και τον Λιβάγια που αναμένεται να ακολουθήσει.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει πάρει μαζί του και τρία παιδιά από την Κ20 της ΑΕΚ. Ο Πάρης Μπάμπης (αμυντικό χαφ), ο Χρήστος Γιούσης (κεντρικό χαφ) και ο Χρήστος Αντωνίου (ακραίος επιθετικός και σέντερ φορ).

Η αποστολή της ΑΕΚ που αναχωρεί αύριο το πρωί για το Κίελτσε της Πολωνίας:

Οι 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Μανόλο Χιμένεθ είναι οι εξής: Ανέστης, Μπάρκας, Τσιντώτας, Γκάλο, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Μανωλάς, Βινίσιους, Λόπες, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς, Γιούσης, Μπάμπης, Aντωνίου, Χριστοδουλόπουλος, Ροντρίγκες, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης, Μεληκιώτης.

Δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, περιλάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής δεύτερης μέρας της προετοιμασίας της ΑΕΚ για τη σεζόν 2017-18. Αύριο η ομάδα θα μεταβεί στο Κίελτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X