Οι παίκτες διακοπές, ο Μανόλο... συσκέψεις

Χιμένεθ: "Τώρα η ΑΕΚ χρειάζεται..."
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι απολύτως λογικό οι άνθρωποι της ΑΕΚ να μην περιμένουν να τελειώσει η σεζόν, προκειμένου να κάνουν την απαραίτητη προεργασία για τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ήδη πάνω σ’ αυτό το κομμάτι, δουλεύουν εδώ και καιρό οι υπεύθυνοι της ομάδας. Από την άλλη μεριά, αν κάποιος πει στην δεδομένη χρονική στιγμή στον Μανόλο Χιμένεθ να ασχοληθεί να θέσει επί τάπητος μεταγραφικά ζητήματα μπορεί και να τον… δείρει. Για τον Ισπανό τεχνικό αυτό που έχει απόλυτη προτεραιότητα, είναι η συγκέντρωση στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Για ζητήματα που αφορούν τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και την υλοποίηση του, θα ασχοληθεί από την προσεχή Τετάρτη το βράδυ. Κυριολεκτικά.

Οι παίκτες της ΑΕΚ αμέσως μετά το φινάλε των πλέι οφ, θα φύγουν αμέσως για διακοπές. Και μάλιστα ακόμα είναι άγνωστο αν θα γίνει μια τελευταία προπόνηση την Πέμπτη ή θα είναι ελεύθεροι ήδη μετά την λήξη του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο. Ωστόσο ο Χιμένεθ, πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του, προκειμένου και αυτός να ξεκουραστέι, θα καθίσει σε σύσκεψη σε σύσκεψη κορυφής, στην οποία θα τεθούν επί τάπητος ζητήματα που αφορούν τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν. Και βεβαίως και τα μεταγραφικά, μ’ όλα τα στοιχεία που ήδη έχουν συγκεντρωθεί αλλά και με τις κινήσεις που αναμένεται να γίνουν. Ενώ ακόμα και στο διάστημα που θα κάνει τις διακοπές του ο Χιμένεθ, θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X