Μπακάκης: "Το 100% για τη νίκη"

Μπακάκης: "Το 100% για τη νίκη"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Για την ΑΕΚ το αυριανό ματς στην Λεωφόρο, είναι σαν τελικός. Και οι “κιτρινόμαυροι” το παραδέχονται. Γι αυτό και όπως τόνισε ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας στη Nova, όλοι όσοι μπουν στο γήπεδο, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη. “Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό, αφού τον αντιμετωπίσαμε και πριν λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ. Θα δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το κομμάτι και αν εμφανιστούμε έτσι όπως πρέπει, βγάζοντας το καλό μας πρόσωπο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς”.

– Στο τελευταίο ματς που παίξατε στο ΟΑΚΑ δείξατε ότι αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό;

“Όταν υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια, κάθε ομάδα κάνει ροτέισον, άρα είναι δύσκολο να βρει ρυθμό. Πιστεύω όμως ότι έχουμε την ποιότητα και τη δυνατότητα να πάρουμε το διπλό μέσα στη Λεωφόρο για να ανέβουμε στην πρώτη θέση”.

– Πόσο σε ανησυχεί η κούραση ενόψει του αγώνα στη Λεωφόρο;

“Μετά από μια ολόκληρη σεζόν σίγουρα βγαίνει η κούραση στα τελευταία παιχνίδια. Θα υπάρχουν τραυματισμοί, θα υπάρχει κούραση, θα γίνεται ροτέισον, αλλά πιστεύω ότι απ’ τη στιγμή που παίζεις σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ, πρέπει να δίνεις το 100% όταν μπαίνεις στο γήπεδο και να κάνεις τα πάντα για τη νίκη”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X