Λατρεία από την μια, τρέλα από την άλλη

Λατρεία από την μια, τρέλα από την άλλη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όταν μπήκε για πρώτη φορά στο τερέν του ΟΑΚΑ για προθέρμανση, όλη η κερκίδα σηκώθηκε όρθια και φώναζε ρυθμικά το όνομα του. Εκείνος σήκωσε αμέσως τα χέρια και ανταπέδωσε με χειροκρότημα. Ήταν η αρχή μιας βραδιάς που, εκτός από την πρόκριση, σφράγισε και ένα ασύλληπτο δέσιμο ανάμεσα στον Σέρχιο Αραούχο και στους οπαδούς της ΑΕΚ. Ο Αργεντινός φορ μπήκε στο γήπεδο με φτερά στα πόδια. Και φάνηκε από τον τρόπο που “χόρεψε” την άμυνα του Ολυμπιακού. Όμως ο Αραούχο δεν έχανε ευκαιρία, να γυρίσει προς τις εξέδρες και με χαρακτηριστικό νεύμα, να ζητήσει να ξεσηκωθούν και να φωνάξουν ακόμα περισσότερο. Όχι για τον ίδιο, για την ΑΕΚ. Και όσο περισσότερο κόσμος έσπρωχνε την ομάδα, τόσο περισσότερο “φτιαχνόταν” ο Αραούχο.

Όταν μάλιστα η δουλειά έγινε και η πρόκριση ήρθε, ο κόσμος έδειξε για μια ακόμα φορά την λατρεία του για τον Αργεντινό φορ. Και εκείνος την… τρέλα του για την ΑΕΚ. Δεν σταματούσε να σχηματίζει την καρδιά με την δάκτυλα του, γύρω από το σήμα της ομάδας. Ενώ κατά την διάρκεια των δηλώσεων, περισσότερες από τρεις φορές, είπε την φράση, “στην ΑΕΚ είμαι ευτυχισμένος”. Φράση που μπορεί να είναι και κλειδί, για το μέλλον του στην Ένωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X