Ο Ούγκο βγήκε μπροστά και έγινε... Μίμης

Kαι με 10 και με Ούγκο τερματοφύλακα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήδη από την παραμονή του χθεσινού ντέρμπι, ο Ούγκο Αλμέιδα ήταν τρελαμένος. Άλλωστε ήταν χαρακτηριστικό πως έλεγε στους συμπαίκτες του ήδη από νωρίς στα Σπάτα, πως θα ανέβαζε στην προσωπική του σελίδα στο facebook την δήλωση Φορτούνη που είχε “καρφιτσωθεί” στα αποδυτήρια, προκειμένου να “ντοπάρει” ψυχολογικά τους πάντες. Όπως και έκανε. Ήταν και ο ίδιος πολύ “φτιαγμένος” γι αυτή την ρεβάνς έτσι κι αλλιώς. Και όπως αποδείχθηκε, χρειάστηκε τελικά να πρωταγωνιστήσει. Παρόλο που έχασε μια τεράστια ευκαιρία. Ήταν βλέπετε η έμπνευση του Σιδηρόπουλου, για την οποία ο Χιμένεθ εξακολουθεί και δικαίως να ψάχνει ανάλογο προηγούμενο στα παγκόσμια χρονικά, να αποβάλει τον Ανέστη με δυο κίτρινες μέσα σε μισό λεπτό.

Μέσα στον γενικότερο χαμό, έπρεπε να βρεθεί και ο παίκτης που θα φορούσε τα γάντια, για το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Έστω και αν το τελευταίο λεπτό, έγινε δυο και κάτι. Ο Ούγκο Αλμέιδα ήταν αυτός που πήρε την πρωτοβουλία, να βγει μπροστά και να πάρει τα γάντια. Επιλογή με την οποία συμφώνησε και ο πάγκος. Αφενός διότι ο ο Αλμέιδα ήταν μεγαλόσωμος και ξεκούραστος, αφετέρου διότι είχε δυνατά πόδια και θα μπορούσε να στείλει την μπάλα όσο το δυνατόν πιο μακριά από την περιοχή της ΑΕΚ. Όπως ακριβώς έγινε και μάλιστα σε δυο περιπτώσεις.

Πάντως ο Αλμέιδα έγραψε ιστορία. Χωρίς ωστόσο να είναι ο πρώτος επιθετικός της ΑΕΚ, που έχει εκτελέσει χρέη τερματοφύλακα σε ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος ήταν ο Μίμης Παπαϊωάννου πριν από 49 ολόκληρα χρόνια. Στο Καραϊσκάκη σε ματς πρωταθλήματος. Πέντε λεπτά πριν την λήξη του ματς, ο Σεραφείδης αποβλήθηκε. Υπήρχε η δυνατότητα της αλλαγής, αλλά όπως θυμάται ο Παπαϊωάννου, “ο Στάνκοβιτς δεν ήθελε να βάλει τον αναπληρωματικό διότι ήταν κρύος. Εγώ είχα παίξει στην προπόνηση κάτω από το τέρμα και έτσι πήγα» θυμάται ο τεράστιος Μίμης, ο οποίος μάλιστα είχε αποκρούσει και ένα εντυπωσιακό σουτ του Σιδέρη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X