Την ΑΕΚ και τα μάτια μας και Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!

Την ΑΕΚ και τα μάτια μας και Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο μέρες πριν κι όμως «είμαστε» ήδη στο ΟΑΚΑ! Κακά τα ψέματα, το μισό μυαλό και… βάλε, ήταν στη ρεβάνς από το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης. Ε, και μετά τη Λιβαδειά, είναι ολόκληρο! Και για να είμαι ειλικρινής, είναι και η πρώτη φορά μέσα σε αυτή την τόσο περίεργη σεζόν, που αισθάνομαι ότι δεν έχω να γράψω πολλά.

Σε μια κατάσταση αναμονής είμαι κι εγώ, για το ματς της χρονιάς, όπως νομίζω και οι πάντες. Και άγχος υπάρχει και αγωνία και υψηλή πίεση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που είναι διαφορετικά σε σχέση με προηγούμενες αναμετρήσεις κόντρα στους «απέναντι». Για παράδειγμα, είναι η πρώτη φορά, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, που ο ΟΣΦΠ θα έρθει στην έδρα της ΑΕΚ ως αουτσάιντερ όσον αφορά στο στόχο.

Κάτι που αποτυπώνεται περίτρανα και στις στοιχηματικές αποδόσεις. Την ώρα που γράφονται, για παράδειγμα αυτές οι γραμμές, η πρόκριση της ΑΕΚ αποδίδει 1.20 και του ΟΣΦΠ 4.75! Και παρά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, η ΑΕΚ είναι φαβορί – σύμφωνα πάντα με τους μπουκ – και για τη νίκη, με απόδοση 2.30 ενώ το «2» αποδίδει 3.25.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτό, ειδικά το ότι η ΑΕΚ θεωρείται φαβορί, όχι απλά για την πρόκριση, αλλά για μια ακόμα νίκη; Ότι αγωνιστικά, θεωρείται και από τους πλέον ειδικούς, πως δεν έχει να ζηλέψει και να φοβηθεί τίποτα από τον ΟΣΦΠ. Γεγονός που σε συνδυασμό με το πρώτο ματς, τοποθετεί την υπόθεση-πρόκριση στο χέρι της ΑΕΚ.

Τι μου λέει εμένα αυτό; Όσον αφορά στην ΑΕΚ, ειλικρινά δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά. Αντίθετα, όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, είμαι πιο σίγουρος για το τι μου λέει όσον αφορά στην αντίδραση του ΟΣΦΠ! Κι αυτό που μου λέει είναι ότι η προτεραιότητά τους, θα είναι να έρθουν την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ, με προτεραιότητα να προκαλέσουν με χίλιους δυό τρόπους, ώστε να μεταφέρουν όλο το παιχνίδι σε εξωαγωνιστικό επίπεδο!

Το έχουν κάνει και το έχουμε δει, τόσες φορές, όταν ήταν φαβορί, ακόμα και τη σεζόν της Β’ Εθνικής. Δεν θα το κάνουν τώρα που οι πιθανότητες σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι συντριπτικά εναντίον τους; Δεδομένο το θεωρώ ότι θα το κάνουν. Αυτό σημαίνει ότι όλος ο «οργανισμός ΑΕΚ» θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Ο Χιμένεθ και οι παίκτες να είναι απόλυτα προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι, γνωρίζοντας ότι και μέσα στο ματς, θα υπάρξουν προκλήσεις από τους αντιπάλους τους. Να μπουν στο ματς με το μαχαίρι στα δόντια, από το πρώτο δευτερόλεπτο και όχι από το 3ο ή το 5ο λεπτό. ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ σε ένα ματς χωρίς αύριο!

Και σαν να μην έγινε ποτέ το πρώτο παιχνίδι. Για τη νίκη και ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ! Με πάθος, ψυχή και συγκέντρωση, πολύ μεγαλύτερη από εκείνη που έδειξαν στο Φάληρο. Κι από εκεί και πέρα, η ΑΕΚ διοικητικά και οργανωτικά, θα πρέπει να έχει τα μάτια της… 1014, όπως και ο κάθε φίλαθλος στην κερκίδα για τυχόν προβοκάτσια.

Όλα τα παραπάνω δεν πρέπει απλά να γίνουν, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! 1000% ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ! Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ! Και το «Κράτος» όπως με τόση υπερηφάνεια αυτοχαρακτηρίζονται, θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το ΟΑΚΑ. Κι αυτό θα είναι το κύκνειο άσμα του συγκεκριμένου Συστήματος.

Το έγραψα μετά το πρώτο παιχνίδι. Το επαναλαμβάνω και τώρα. Το πεπρωμένο θέλει να αποχαιρετίσουν αυτό το Σύστημα, δεκάδες χιλιάδες λαού της ομάδας, που πλήρωσε πιο ακριβά από κάθε άλλη, τις δράσεις του. Αυτό είναι το πεπρωμένο. Αλλά το πεπρωμένο δεν είναι κάτι που πρέπει να περιμένουμε, είναι κάτι που πρέπει να το πετύχουμε.

ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΙ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ! ΜΕ ΚΑΣΚΟΛ, ΜΕ ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ! ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X