Τρέλα: Πάει για sold out η ρεβάνς ΑΕΚ - Ολυμπιακός!

Ούτε ένα απούλητο! – «Εφυγαν» τα πρώτα 3.000 εισιτήρια της ρεβάνς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κάνει το δικό του πάρτι στην ρεβάνς με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη (19:00), για να βοηθήσει την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μέχρι στιγμής η πώληση των εισιτηρίων για το ντέρμπι έχει φτάσει περίπου στις 28.000, χωρίς να υπολογίζονται τα 9.000 διαρκείας. Οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι περίπου 45.000 οπαδοί θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και η ΑΕΚ μέχρι την σέντρα θα έχει κάνει sold out στα διαθέσιμα εισιτήρια που βγήκαν σε εκδοτήρια και στο site της για ηλεκτρονικές πωλήσεις.

Διαθέσιμα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο κάτω διάζωμα βρίσκονται στις Θύρες 5, 13 και 21 (περίπου στα 1.000 συνολικά) και στο πάνω διάζωμα υπάρχουν αρκετά εισιτήρια στις θύρες 6-12-14 και 16 αφού και στην 8-10 μπορεί ήδη να έχουν εξαντληθεί μιας και η πώληση… τρέχει. Στις υπόλοιπες θύρες έχει γίνει ήδη sold out (εκτός της Θύρας των VIP στην 29) και με ελάχιστα ακόμα και στη Θύρα 9.

Ο συνολικός αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων που απομένουν είναι κατά πολύ λιγότερα από 7.000 εισιτήρια από τα οποία τα 1.500 υπάρχουν στο σύστημα και μπορούν να διατεθούν ηλεκτρονικά, τα υπόλοιπα είναι στο εκδοτήριο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ άνοιξε και τη Θύρα 4 για εισιτήρια των 20 ευρώ που σημαίνει ότι πλέον ολοκληρώθηκε όλο το πάνω διάζωμα απέναντι από τα επίσημα και συνολικά απομένουν 8.500 εισιτήρια στη διάθεση του κοινού.

Ο ρυθμός προπώλησης που υπάρχει αυτή τη στιγμή δεν είναι τόσο μεγάλος ώστε να δικαιολογεί να ανοίξει η ΑΕΚ θύρες από το απέναντι πάνω διάζωμα και ξεκάθαρη πρόθεση της Ενωσης είναι να γεμίσει το κάτω διάζωμα και όλο το απέναντι πάνω διάζωμα από τα επίσημα (βοηθά και σε λόγους… εικόνας και ατμόσφαιρας μιας και ο κόσμος θα είναι συγκεντρωμένος και όχι διάσπαρτος).

Πλέον, μένει να φανεί πότε θα εξαντληθούν και τα τελευταία 8.500 εισιτήρια του ντέρμπι με τον κόσμο να δημιουργεί στο ΟΑΚΑ εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στην ρεβάνς των ημιτελικών για να… στείλει την ΑΕΚ ξανά σε τελικό και φέτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X