Η προετοιμασία άρχισε, με ειδική διαχείριση

Η προετοιμασία άρχισε, με ειδική διαχείριση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν εξαιρετικά σημαντικό να κερδίσει το χθεσινό παιχνίδι στη Λιβαδειά. Το έδειξε άλλωστε και στην πράξη. Και δεν ήθελε ούτε να ακούγεται η λέξη “Ολυμπιακός” και χθες το απόγευμα. Όμως από το επόμενο… δευτερόλεπτο του σφυρίγματος της λήξης στο ματς με τον Λεβαδειακό, ο Χιμένεθ όχι μόνο ξεκίνησε να σκέφτεται την ρεβάνς, αλλά και να προετοιμάζει τους παίκτες του. Σ’ αυτό το πλαίσο άλλωστε, ήταν η απόφαση του Ισπανού τεχνικού, να αναπροσαρμόσει το πρόγραμμα της ομάδας, αμά τη επιστροφή στην Αθήνα από την Λιβαδειά.

Ο Χιμένεθ ξέρει πως μέχρι και το ντέρμπι της Τετάρτης, μεσολαβεί ελάχιστος χρόνος για αποφόρτιση των ποδοσφαιριστών του. Και με δεδομένο πως δεν υπήρχε η πολυτέλεια να δώσει για σήμερα ρεπό, ήθελε να φροντίσει ώστε να ξεκουραστούν σωστά οι παίκτες του. Προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι. Γι αυτό και επέλεξε δείπνο και διανυκτέρευση χθες στο ξενοδοχείο και όχι επιστροφή των παικτών στα σπίτια τους μετά τον Λεβαδειακό. Προκειμένου να έχουν το κατάλληλο μενού, που θα βοηθήσει στην αποφόρτιση, αλλά και τις απαραίτητες ώρες ύπνου. Εξ ου και η επιλογή του ξενοδοχείου. Άλλωστε υπήρχαν και άλλες φορές που μετά από παιχνίδι, οι παίκτες είχαν δειπνήσει όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, όταν ακολουθούσε άλλο ματς σε κοντινό διάστημα. Μόνο που τώρα υπήρξε και διανυκτέρευση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X