Χιμένεθ: "Σ' αυτούς δίνω συγχαρητήρια"

Εικόνες από το Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσοι νόμισαν πως θα σταματήσουν τον κόσμο της ΑΕΚ, από το να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στην Λιβαδειά, έκαναν λάθος. Όπως επίσης έκαναν λάθος και όσοι νόμισαν πως η φωνή και η στήριξη από τα διπλανά… σπίτια, δεν θα έφτανε μέχρι και τον προπονητή και τους παίκτες. Ο Μανόλο Χιμένεθ εισέπραξε την αγάπη και την στήριξη του κόσμου και δεν τους ξέχασε στη συνέντευξη Τύπου.

«Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Με δυο ομάδες που έπαιζαν για διαφορετικούς λόγους. Ο Λεβαδειακός για την παραμονή του και εμείς για τα πλέι οφ. Είναι ξεκάθαρο πως όταν φτάνεις σ’ αυτό το σημείο, να παίζονται κάποια πράγματα, μετρά όλη η χρονιά και όχι μόνο ένα παιχνίδι. Αν και δεν παίξαμε, ήταν ένα κακό παιχνίδι, πήραμε τη νίκη, αλλά δεν χαίρομαι όταν πέφτουν ομάδες στην κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο της ΑΕΚ που βρέθηκε έξω από το γήπεδο, για να μας υποστηρίξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X