Και τώρα αποφασίζει

Οι ξεκάθαρες εξηγήσεις του Χιμένεθ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επιλογές για την ενδεκάδα ενός ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό προφανώς και δεν είναι εύκολες και δεδομένα είναι περίπλοκες. Όμως γίνονται ακόμα πιο περίπλοκες, όταν το οπλοστάσιο, ειδικά από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, είναι γεμάτο. Από την στιγμή που από σήμερα επιστρέφουν και οι τελευταίοι διεθνείς στα Σπάτα, ο Μανόλο Χιμένεθ θα αρχίσει να δουλεύει ουσιαστικά το αγωνιστικό πλάνο του ντέρμπι. Και μένει να πάρει τις αποφάσεις του για το σχήμα αλλά και για τα πρόσωπα.

Το πρώτο που θα κληθεί να επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ, είναι αν θα διατηρήσει αυτό το 4-3-3, το οποίο έδωσε τις νίκες με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ αλλά και Ατρόμητο στο Περιστέρι. Και φυσικά η επιλογή του σχήματος, θα κρίνει ενπολλοίς και τις αποφάσεις για την ενδεκάδα. Έστω και αν έτσι κι αλλιώς ο Χιμένεθ θα πρέπει να απαντήσει σε διλήμματα, από την στιγμή που πλέον είναι ετοιμοπόλεμος και ο Πατίτο.

Δεν είναι εύκολες οι επιλογές που καλείται να κάνει ο Ανδαλουσιάνος προπονητής της ΑΕΚ. Ειδικά στην μεσοεπιθετική γραμμή, όπου τέσσερις ή ακόμα και πέντε παίκτες, θα διεκδικήσουν τρεις θέσεις. Από τον Πατίτο και τον Μάνταλο, μέχρι τον Βάργκας, τον Λάζαρο, ακόμα και τον Μπακασέτα. Και αν ο Χιμένεθ αποφασίσει να αφήσει το 4-3-3, τότε τα διλήματα θα γίνουν ακόμα περισσότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X