Το... μήνυμα του Μανωλόπουλου στον Ντίξον

Το... μήνυμα του Μανωλόπουλου στον Ντίξον
Photo Credits: INTIME

Αν κάτι έμεινε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, πέραν του αποτελέσματος, ήταν η παρουσία του Μάικλ Ντίξον. Ο Αμερικανός αγωνίστηκε μόλις 12 λεπτά στο παιχνίδι με τους «πράσινους», παρακολουθώντας όλη την τέταρτη περίοδο και τις 2 παρατάσεις από την άκρη του πάγκου. Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο έλειψε από την Ένωση το κάτι παραπάνω στην επίθεση. Παρ’ όλα αυτά, τα νέα δεδομένα που έφερε στην ομάδα η παρουσία του Σωτήρη Μανωλόπουλου ως head coach έχουν αλλάξει και την πλεύση της ΑΕΚ, γενικότερα.

Κόντρα στον Κόροιβο ο Ντίξον έδειξε ένα διαφορετικό, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, πρόσωπο. Τι έκανε; Μοίραζε τη μπάλα και δεν έπαιρνε τραβηγμένες προσπάθειες. Οι 6 ασίστ που έδωσε στο κλειστό της Ήλιδας φανέρωσαν πως ο 26χρονος γκαρντ μπορεί να ανταποκριθεί και σε νέο ρόλο. Αυτόν του οργανωτή, παρά το γεγονός πως το μεγάλο αβαντάζ του είναι το σκοράρισμα. Πρόκειται, άλλωστε, για έναν από τους πιο δεινούς σκόρερ του πρωταθλήματος, που στην καλή μέρα του είναι ικανός να… εκτελέσει κάθε άμυνα.

Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η εικόνα του δεν ήταν ανάλογη. Σε καμία περίπτωση ο Ντίξον δεν ανταποκρίθηκε σε αυτά που του ζήτησε ο προπονητής του. Δεν βοήθησε οργανωτικά στο διάστημα που αγωνίστηκε και ήταν αρκετές οι περιπτώσεις που ακολούθησε ένα διαφορετικό -πιο ελεύθερο- στυλ παιχνιδιού.

Κίνηση… μήνυμα

Ο παραγκωνισμός του, λοιπόν, ήρθε για να δείξει στον Αμερικανό πως το πλάνο του προπονητή θα πρέπει να ακολουθείτε απ’ όλους. Με τον Ντίξον που φάνηκε κόντρα στον Κόροιβο, τον μεστό και ουσιαστικό Αμερικανό, δηλαδή, τα δεδομένα θα ήταν διαφορετικά για την Βασίλισσα. Και άπαντες, με πρώτο τον Μανωλόπουλο, ελπίζουν ώστε να επανέλθει στις ουσιαστικές εμφανίσεις το συντομότερο δυνατό ο Αμερικανός και να βοηθήσει ιδίως τώρα στο φίνις της σεζόν.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X