Πρόκριση κόντρα σε Γιουβέντους και... πρόβλήματα (19:30, LIVE enwsi.gr)

Έβαλε... μπρος τη μηχανή η Βασίλισσα ενόψει Γιουβέντους
Photo Credits: INTIME

Ώρα… Ευρώπης, ώρα πρόκρισης για την ΑΕΚ! Η Βασίλισσα υποδέχεται στις 19:30 την Γιουβέντους και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει έχει έναν και μοναδικό στόχο. Να προκριθεί στους «16» του Champions League, ώστε να κοιτάξει με ακόμα μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Γιούρι Ζντοβτς έχει αρκετά θέματα να διαχειριστεί ενόψει του μεγάλου αγώνα με τους Λιθουανούς. Κι αυτό γιατί ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, αν και επέστρεψε στη δράση την Παρασκευή, τραυματίστηκε δύο μέρες αργότερα και τέθηκε ξανά νοκ άουτ για 20 μέρες. Παράλληλα και ο Ντούσαν Σάκοτα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς έχει έλλειψη σιδήρου και δεν βρίσκεται στο 100% της κατάστασής του. Παρ’ όλα αυτά, θα δώσει κανονικά το παρών και θα ενισχύσει την Βασίλισσα.

Επιπλέον, ο Μπραντ Νιούλεϊ, αν και δεν είναι στο 100% της αγωνιστικής του συμπεριφοράς, θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας σαν στόχο να δώσει ακόμα περισσότερες λύσεις στον Σλοβένο προπονητή.

Από την άλλη, η Γιουβέντους ταξίδεψε στην Αθήνα έχοντας στις… αποσκευές της την τρίτη θέση στο Κύπελλο Λιθουανίας, αλλά και μια πολύ εμφατική νίκη κόντρα στην Βιτάουτας, η οποία έχει ανεβάσει το ηθικό όλων στην ομάδα του Αντάνας Σιρέικα. Όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Γκύτις Σιρουταβίτσιους αν και πονάει στο δεξί πόδι, ταξίδεψε κανονικά με την υποστολή, καθώς οι γιατροί άναψαν «πράσινο» στο να αγωνιστεί κανονικά.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, μέσα από γραπτή περιγραφή των εξελίξεων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X