«Ηρεμία, δουλειά και πίστη στις δυνατότητές μας»

«Ηρεμία, δουλειά και πίστη στις δυνατότητές μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ έδειξε από χθες κιόλας, πως ξέρει και την κατάσταση που παραλαμβάνει στην ομάδα, αλλά και το πώς θα πορευτεί για να την διορθώσει. Κάτι, που επιβεβαίωσε και σήμερα, τόσο με τις δηλώσεις του προς τους εκπροσώπους του Τύπου, όσο και με τα όσα είπε στους ποδοσφαιριστές του.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν με το «καλημέρα» επικοινωνιακός και προσιτός, με τα στοιχεία αυτά να τον χαρακτηρίζουν γενικότερα ως άτομο. Και προφανώς να είναι εκείνα στα οποία θα στηριχτεί, για να αντιστρέψει την κατάσταση στην ΑΕΚ. Ο Χιμένεθ δεν είπε πολλά στην πρώτη του γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές, ωστόσο έδωσε στίγμα για τα «θέλω» του και για το πώς θα επιχειρήσει, μαζί με τους παίκτες του, να αντιστρέψει το κλίμα.

«Ξέρω όπως και εσείς, πως έχουμε βρεθεί σε μια δύσκολη κατάσταση. Αυτό που θέλω να σας πω, είναι πως πρέπει να έχουμε ηρεμία, να μην δείξουμε πανικό. Να δουλέψουμε καλά και να πιστέψουμε στις δυνατότητές μας. Είσαστε καλοί παίκτες, με δυνατότητες. Εγώ πιστεύω πως μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Θέλω όμως να το πιστέψετε και εσείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε με ηρεμία, ενωμένοι και βήμα-βήμα, να φτάσουμε εκεί που πρέπει. Έχουμε μπροστά μας τον χρόνο για να βελτιώσουμε πράγματα και να γνωριστούμε καλύτερα. Αλλά από σήμερα κιόλας, θα επικεντρωθούμε στο πως θα κερδίσουμε το ματς της Κυριακής», ήταν τα λόγια του Χιμένεθ προς τους ποδοσφαιριστές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X