Ένα deal που έκλεισε νωρίς

Ένα deal που έκλεισε νωρίς
Photo Credits: INTIME

Ο Μάικλ Ντίξον θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ΑΕΚ ως το 2019! Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια, σε μια κίνηση που αφενός δείχνει πως εντός των τειχών είναι απολύτως ικανοποιημένοι από την παρουσία του παίκτη στην ομάδα και αφετέρου η κίνηση αυτή δείχνει ότι και ο παίκτης ήθελε πολύ να συνεχίσει στην ομάδα.

Το deal μάλιστα, ανάμεσα στις δύο πλευρές, δεν κράτησε πολύ. Όλα ξεκίνησαν από τον περασμένο Νοέμβριο και την παρουσία του Αμερικανού ατζέντη του παίκτη στη χώρα μας, ο οποίος παρακολούθησε παιχνίδια του Αμερικανού στο κλειστό του ΟΑΚΑ και παράλληλα είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Στην ΑΕΚ, άλλωστε δεν σκέφτονταν στιγμή να αφήσουν τον Αμερικανό γκαρντ να φύγει, καθώς γύρω από αυτόν θέλουν να «χτίσουν» την ομάδα των επόμενων αγωνιστικών περιόδων.

Παράλληλα, με τις κουβέντες να έχουν ξεκινήσει από τις πρώτες μέρες του Δεκέμβρη, φάνηκε να υπάρχει από νωρίς σημείο επαφής. Ο Ντίξον περνούσε πολύ καλά στην Αθήνα και έχει… δεθεί με την ομάδα, ενώ και στην ΑΕΚ πίνουν… νερό στ’ όνομά του, λόγω της αγωνιστικής παρουσίας του. Έτσι η συμφωνία ήρθε με… συνοπτικές διαδικασίες.

Αξίζει να αναφέρουμε, μάλιστα, πως στο συμβόλαιο… ηγέτη το οποίο υπέγραψε, ο Αμερικανός θα έχει και αύξηση στις αποδοχές του, κάτι που δείχνει το πόσο πολύ ήθελαν άπαντες στην Βασίλισσα τον Αμερικανό άσο!

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X