Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ενωμένη!»

Ιβάνοβιτς στο enwsi.gr: «Η ΑΕΚ είναι ενωμένη!»
Photo Credits: INTIME

Η αναμέτρηση με τον Κόροιβο δεν ήταν μια απλή υπόθεση για την ΑΕΚ. Τα γεγονότα της Παρασκευής με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Ντίξον έκαναν την αναμέτρηση… ειδικών συνθηκών για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς, με το θετικό αποτέλεσμα να κρίνεται… επιτακτική ανάγκη, ώστε να επανέλθει η ηρεμία εντός των τειχών.

Εν τέλει, τα πράγματα εξελίχθηκαν όπως τα σχεδίαζαν άπαντες, με την Ένωση να επιστρέφει στις νίκες, πετώντας… φωτιές στην επίθεση, όπου σταμάτησε στους 89 πόντους. Σημαντικό μερίδιο, άλλωστε, στην επικράτηση είχε και ο Νίκολα Ιβάνοβιτς, ο οποίος κάλυψε το κενό του Ντίξον, με τους 19 πόντους που πέτυχε.

Άλλωστε, ο 22χρονος άσος πήρε την κατάσταση στα… χέρια του, ενώ το σκορ ήταν 63-58 και έβαλε… τέλος στις ελπίδες των φιλοξενούμενων για «διπλό». Μιλώντας στο enwsi.gr ο Ιβάνοβιτς αναφέρθηκε στην απόδοσή του, εξηγώντας πως ήθελε μια εμφάνιση σαν αυτή, ενώ στάθηκε στο κλίμα εντός των τειχών, εστιάζοντας στην ενότητα που διέπει άπαντες.

Η κουβέντα ξεκίνησε από τη σημασία της επικράτησης κόντρα στον Κόροιβο, αναφορικά με το ψυχολογικό κομμάτι. «Ήταν κάτι πάρα πολύ σημαντικό και σπουδαίο για εμάς να επανέλθουμε στις νίκες», είπε αρχικά, για να παραδεχτεί πως «τον τελευταίο καιρό δεν είχαμε την εικόνα που θα θέλαμε ως ομάδα, ενώ αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό και δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως είχαμε σχεδιάσει. Είχαμε σχεδιάσει πράγματα για την αναμέτρηση και είχαμε πει πως θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη, ακόμα κι αν παίξουμε άσχημα. Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνουμε και είμαστε ικανοποιημένοι που πήραμε τους δύο βαθμούς της νίκης».

Στην αναμέτρηση με την ομάδα της Αμαλιάδας ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ, με τον διεθνή άσο, όμως, να κάνει αυτοκριτική, σχετικά με τα τελευταία παιχνίδια. «Δεν ήμουν ικανοποιημένος με τον εαυτό μου στα τελευταία παιχνίδια. Πιστεύω πραγματικά πως δεν ήμουν… εγώ, στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν έχει σημασία. Έκανα αρκετά λάθη, όμως κατάφερα να σκοράρω 19 πόντους κόντρα στον Κόροιβο. Έγινε καλό παιχνίδι από την ομάδα σε γενικές γραμμές. Κάποιες φορές που δεν σκοράρω πολλούς πόντους η ομάδα παίζει καλά. Αυτό συμβαίνει, όμως ελπίζω πως θα βελτιώνομαι συνεχώς και η απόδοσή μου θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όσο περνάει ο καιρός».

Παράλληλα, του ζητήσαμε να μιλήσει και για το κλίμα εντός των τειχών μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επισημαίνοντας πως «αυτή τη στιγμή και μετά τα όσα συνέβησαν, όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ως ομάδα και να είμαστε ενωμένοι και αυτό είμαι σίγουρος πως θα μας φέρει πολύ καλά πράγματα στο μέλλον», είπε αρχικά, ενώ για το πόσο υπεύθυνοι έγιναν αυτός και οι συμπαίκτες του τόνισε ότι «κάθε παίκτης νιώθει πιο υπεύθυνος! Ο Μαυροειδής για παράδειγμα έκανε πάρα πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι αυτό και του αξίζουν συγχαρητήρια. Η ομάδα είναι ενωμένη».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Βασίλισσας. «Πρώτα απ’ όλα έχουμε τη Ζολνόκι. Είναι εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με την αναμέτρηση στην πρεμιέρα του Champions League και αυτό είναι πολύ σημαντικό από μόνο του. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, όμως το σημαντικότερο όλων είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κάτι το οποίο πρέπει να γίνεται όλη τη σεζόν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X