"Κλειδώνει" ο ρόμβος, ερωτηματικό τα στόπερ

Η πρώτη προπόνηση του Μοράις (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η χθεσινή δοκιμή του 4-4-2 με διάταξη ρόμβου στη μεσαία γραμμή, για την οποία διαβάσατε χθες στο enwsi.gr, δεν ήταν απλώς μια σκέψη του Ζοσέ Μοράις. Όλα δείχνουν πως θα είναι το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει ο Πορτογάλος τεχνικός την ΑΕΚ στο αυριανό ματς με την Κέρκυρα. Βλέπετε, ακόμα και στη σημερινή τελευταία προπόνηση, ο Μοράις δοκιμάσε και πάλι το ίδιο σύστημα. Με τον Αραβίδη να είναι ο παρτενέρ του Αλμέιδα στην κορυφή της επίθεσης, τον Μάνταλο σε ρόλο ελεύθερο στην κορυφή του ρόμβου, τους Γαλανόπουλο και Γιόχανσον στις θέσεις των δυο χαφ και τον Σιμόες ως κόφτη.

Το μοναδικό ερωτηματικό που φαίνεται να έχει ο Πορτογάλος τεχνικός, είναι για το κέντρο της άμυνας. Εκεί που φαινόταν μάλιστα, πως ο Μοράις θα είχε να αποφασίσει για τον παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι στα στόπερ, αυτό που προέκυψε από τη σημερινή προπόνηση, είναι πως ούτε η θέση του Ουκρανό είναι σίγουρη. Αυτή την φορά στην δοκιμή ήταν ο Κολοβέτσιος με τον Λαμπρόπουλο. Προφανώς διότι ο Τσιγκρίνσκι, παρόλο που έχει μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων εδώ και μια εβδομάδα, πιθανόν να μην είναι απολύτως έτοιμος, μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής. Πάντως είναι μια απόφαση που ο Μοράις θα πάρει τελευταία στιγμή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X