Εγκρίθηκε η Μελέτη της υπογειοποίησης από την Περιφέρεια!

Με το βλέμμα (και) στην αρχιτεκτονική επιτροπή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα από τα πλέον σημαντικότερα ζητήματα για την υλοποίηση του πρότζεκτ της “Αγια-Σοφιάς” και την λειτουργικότητά του, ήταν αυτό της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου και ενός τμήματος της Φωκών. Πρόκειται για ένα έργο που συνδέεται άμεσα με το γήπεδο και το οποίο “περνά” μέσα από την Περιφέρεια.

Όπως είχατε διαβάσει αποκλειστικά στο enwsi.gr, η ΑΕΚ ήταν σε διαδικασία επαφών με την Περιφέρεια για την έγκριση της Μελέτης της υπογειοποίησης, εδώ και μερικές εβδομάδες. Με το όλο ζήτημα να οδεύει προς… ολοκλήρωση. Και χθες, η Μελέτη έφτασε στα γραφεία του Δήμου Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνας, εγκεκριμένη από την Περιφέρεια, που έδειξε εμπράκτως πως θα πράξει όσα την αφορούν και θα προχωρήσει την διαδικασία! Από χθες λοιπόν η Μελέτη της υπογειοποίησης έχει εγκριθεί και έχει κατατεθεί στον Δήμο, με την Περιφέρεια να προχωρά σε συνεργασία με την ΑΕΚ το εν λόγω έργο, άμεσα. Καθώς το πλάνο προβλέπει να ξεκινήσουν οι εργασίες στην Φωκών και την Πατριάρχου Κωνσταντίνου, μαζί με εκείνες για την κατασκευή της “Αγια-Σοφιάς”.

Το συγκεκριμένο βήμα ήταν από τα πλέον κομβικά για να φτάσουμε στην υλοποίηση του πρότζεκτ του γηπέδου και μάλιστα είχε αποτελέσει και το βασικό θέμα συζήτησης, στην επαφή που είχαν κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης με την Ρένα Δούρου, περίπου ένα χρόνο πριν. Αξίζει να σημειωθεί πως στην τελευταία παράγραφο του εγγράφου της Περιφέρειας αναφέρονται τα εξής: «Κατά συνέπεια με την έγκριση της Προμελέτης έχουν καθοριστεί τα υψόμετρα της οδού και η οριστική μελέτη του έργου ”ταπείνωση και κάλυψη τμήματος οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου στη Νέα Φιλαδέλφεια» θα εγκριθεί και παραληφθεί μετά την οριστικοποίηση των υψομέτρων κατασκευής του Κέντρου Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με την έκδοση της οικοδομικής αδείας».

Στην ΑΕΚ πάντως, πέραν της δεδομένης ικανοποίησης για τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, κυρίας Δούρου, που δείχνει απόλυτα συνεπής σε όσαείχε πει, θεωρούν ότι όλα πήγαν “ΟΚ” χάρη κυρίως στις ενέργειες του Αντιπεριφερειάρχη κ. Καραμάνου, αλλά και του αρμόδιου Διευθυντή κ. Φλώρου. Που με τις ενέργειές τους βοήθησαν ώστε να γίνει και αυτό το βήμα και πλέον να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στην άδεια, που… πλησιάζει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X