Ο Μάνταλος, ο Λάζαρος και το... άλλο σύστημα

Επικίνδυνα παιχνίδια στην άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρόναλντ Βάργκας είναι οριστικά εκτός μάχης ντέρμπι. Ενώ ο Ούγκο Αλμέιδα έχει σχεδόν μηδενικές πιθανότητες ακόμα και να είναι στην αποστολή. Όπερ σημαίνει πως οι λύσεις του Τιμούρ Κετσπάγια για την επίθεση, περιορίστηκαν σημαντικά. Έστω όμως και αν οι επιλογές είναι πλέον περιορισμένες, το πλάνο του τεχνικού της ΑΕΚ για το ντέρμπι, είναι μεγάλος και ζόρικος γρίφος. Κυρίως διότι έχει πολλές παραμέτρους.

Η πρώτη έχει να κάνει με την παρουσία ή όχι του Πέτρου Μάνταλου στη βασική ενδεκάδα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήδη ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και θέλει να παίξει. Όμως σίγουρο πως θα ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, ακόμα δεν είναι. Κυρίως διότι υπάρχει η ανησυχία για το πως θα μπορέσει να ανταποκριθεί ο Μάνταλο με την μάσκα στη μύτη, σε ενδεχομένως δυνατές μονομαχίες. Επομένως η οριστική απόφαση για την παρουσία ή όχι του αρχηγού στο βασικό σχήμα, θα κρίνει το αγωνιστικό πλάνο.

Η δεύτερη παράμετρος, αφορά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής επιθετικός είναι ποδοσφαιριστής που σίγουρο ο Κετσπάγια θα τον ήθελε στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι. Όμως ακόμα ο παίκτης είναι ανέτοιμος. Επί της ουσίας έχει στα πόδια του μόνο δυο 45άλεπτα αγωνιστικά με την φανέλα της ΑΕΚ. Το ερώτημα είναι αν ο Λάζαρος είναι έτοιμος να βγάλει 60-70 λεπτά και ειδικά στους ρυθμούς ενός ντέρμπι. Και η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα, θα κρίνει αν μπορεί να ξεκινήσει ή οχι στην ενδεκάδα.

Η τρίτη παράμετρος για το αγωνιστικό πλάνο, είναι η σκέψη του Κετσπάγια για αλλαγή συστήματος. Ένα 4-3-3 με τον Λαμπρόπουλο σε ρόλο κόφτη και τους Σιμόες και Γιόχανσον ως εσωτερικά χαφ, είναι στο μυαλό του τεχνικού της ΑΕΚ. Ακόμα και αν ο Μάνταλος τελικά ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ακόμα και ο Λάζαρος ξεκινήσει στην ενδεκάδα. Ένα σχήμα με τον Μπακασέτα στην κορυφή και τον Μάνταλο με τον Πατίτο ή τον Λάζαρο στα δυο άκρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί. Και μάλιστα η σκέψη για αλλαγή σχήματος θα… ενισχυθεί, αν τελικά δεν παίξει από την αρχή ο Μάνταλος. Όπως φυσικά δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο, να διατηρήσει ο Κετσπάγια το 4-2-3-1. Ειδικά αν ξεκινήσει ο Μάνταλος στο αρχικό σχήμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X