Βαριά φανέλα (που σε πλακώνει)

Βαριά φανέλα (που σε πλακώνει)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε λίγο την πραγματικότητα. Βγείτε από τα στενά όρια της «κιτρινόμαυρης» καθημερινότητας και την εσωστρέφεια που πολλές φορές μας περιβάλλει. Δείτε την ΑΕΚ και όσα συμβαίνουν με τα μάτια των άλλων. Και τότε θα δείτε τον σεβασμό, τον φόβο, την αναγνώριση πως οι εποχές της…συμπάθειας και των ανύπαρκτων διοικήσεων έχουν παρέλθει. Η ΑΕΚ γίνεται σημείο αναφοράς, πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, λίντερ σε όσα συμβαίνουν στον χώρο.

Δείτε όσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και ο πλέον αδαής αντιλαμβάνεται πως όσα συνέβησαν από την Παρασκευή και έπειτα αποτελούν τεράστια νίκη της ΑΕΚ. Τόσο γιατί η ΕΠΟ προσχώρησε σχεδόν απόλυτα στις θέσεις που εξέφραζε εξ αρχής η Ενωση, όσο και γιατί στο ελληνικό ποδόσφαιρο αναγνωρίζεται πλέον καθολικά πως η ΑΕΚ είναι το αντίπαλο δέος για τον Ολυμπιακό. Ακόμα και οι συναντήσεις που έγιναν την περασμένη Παρασκευή στο Μαξίμου, είχαν προσκεκλημένους τον Μελισσανίδη και τον Μαρινάκη, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί σας θυμίζω, γιατί πολλοί τα λησμονούν, πως η ΑΕΚ είναι η μοναδική ομάδα εντός συνόρων που κέρδισε φέτος τον Ολυμπιακό και είναι εκείνη που – κατά πάσα πιθανότητα – θα θέσει υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία του στον τελικό. Ακόμα και μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ φαίνεται πως ακολουθεί κατά πόδας ο Ολυμπιακός, που αντιλαμβάνεται πως οι μέρες της αφθονίας ολοκληρώθηκαν. Σε όλα τα επίπεδα, έχουν βρει τον μάστορα τους.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό για την ΑΕΚ είναι πως ανάλογη ισχυροποίηση και πρωταγωνιστικό ρόλο αναλαμβάνει και στο μπάσκετ. Μολονότι ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι παράγοντας χαμηλών τόνων, όταν υπάρχουν θέματα που αφορούν την ομάδα δεν καταλαβαίνει τίποτε. Χαρακτηριστικά είναι όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες με τη ΦΙΜΠΑ και τις απειλές περί αποκλεισμού της ΑΕΚ, με συνέπειες και στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Γιατί κόλλησε η ΦΙΜΠΑ με την ΑΕΚ; Γιατί δεν έκαναν ανάλογες κινήσεις προς άλλες ομάδες, γιατί η Ευρωλίγκα δεν έδειξε καμία πρεμούρα που οι Αρης και ΠΑΟΚ πήγαν στο Τσάμπιονς Λιγκ; Πολύ απλά, γιατί αυτές οι ομάδες δεν τους ενδιέφεραν. Σημαντικοί σύλλογοι με ιστορία στο μπάσκετ, αλλά όχι όπως η ΑΕΚ. Εδώ κάθε τρεις και λίγο ακούτε για σολντ άουτ. Μόνο που λησμονούν να πουν πως το σολντ άουτ για εκείνους είναι με 4.000 κόσμο. Αν έχει η ΑΕΚ τόσο αύριο, θα λέμε πως είναι άδειο το ΟΑΚΑ.

Στο τέλος της ημέρας, η ΑΕΚ αναδείχθηκε πρωταγωνίστρια και στο μπάσκετ. Όταν ένας σύλλογος που μέχρι πέρυσι είχε χαθεί από προσώπου γης, καταφέρνει σε ένα χρόνο και κάτι να είναι σημείο αναφοράς και μήλο της έριδος για το ευρωπαϊκό μέλλον της, αυτό δείχνει πολλά. Και μην ξεχνάτε τον αισχρό πόλεμο σε όλα τα επίπεδα που βιώνει η ΑΕΚ στο μπάσκετ, καθώς έρχεται να ταρακουνήσει ένα σύστημα που τα είχε όλα τακτοποιημένα.

Η άποψη μου είναι ξεκάθαρη. Η ΑΕΚ μόνο μπροστά θα πηγαίνει. Για πρώτη φορά στη νεότερη ιστορία της έχει στο τιμόνι δύο ισχυρούς επιχειρηματίες, που δεν έχουν μόνο λεφτά, αλλά πάθος με την ομάδα και σχέδιο για να την κάνουν πρώτη. Μόλις μπει το γήπεδο μπροστά – δεν έχουν και άλλα εμπόδια να βάλουν – η ΑΕΚ θα γιγαντωθεί. Και δεν θα αργήσει η εποχή που θα αρχίσει να βγαίνει ξανά το πανό που θα λέει για την «κιτρινόμαυρη» αυτοκρατορία. Η φανέλα είναι βαριά και θα τους πλακώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X