Μέντες: "Η ΑΕΚ έχει μία δυνατή 11αδα και ήθελε να μας κερδίσει"

Μέντες: "Η ΑΕΚ έχει μία δυνατή 11αδα και ήθελε να μας κερδίσει"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bresevic mentezΜιλώντας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και την ήττα με 3-2 ο Νταβίντ Μέντες αναφέρθηκε στις διαφορές του 3-5-2 από το σύστημα που έπαιξε στο δεύτερο μέρος το «τριφύλλι», χαρακτήρισε αρνητικό το ότι δεν διεξάγεται το Πρωτάθλημα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει να «κλείσει» τη σεζόν στο Europa League με θετικά αποτελέσματα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός χαφ του Παναθηναϊκού:

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι για εμάς που το είδαμε σαν ένα τεστ στο πρώτο μέρος γιατί παίξαμε με ένα σύστημα με το οποίο δεν είχαμε παίξει ξανά και χάσαμε 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως παίξαμε με ένα πιο γνωστό σύστημα σε εμάς, με πιο σύνηθες τρόπο και πετύχαμε κάποια τέρματα».

Για τη μη διεξαγωγή των αγώνων: «Σίγουρα είναι αρνητικό και θέλουμε να παίζουμε επίσημα παιχνίδια. Μας χρειάζονται. Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό όπου κάθε παίκτης έπαιξε από ένα 45λεπτο με μικτές ομάδες προκειμένου όλοι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Είναι αρνητικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια».

Μπερίσα: “Χαρούμενος για το γκολ”

Μια θέση στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού μέσα από σκληρή δουλειά θέλει ο Βαλμίρ Μπερίσα όπως είπε μετά το φιλικό με την ΑΕΚ. Ο νεαρός Σουηδός φορ του «τριφυλλιού» ήταν αυτός που ισοφάρισε σε 2-2 το ματς και μετά το τέλος του αγώνα ξεκαθάρισε ότι το μόνο που έχει στο μυαλό του είναι να δουλεύει σκληρά για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιάννη Αναστασίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε «Ήταν πολύ καλό που έπαιξα και κατάφερα να σκοράρω, σίγουρα με έκανε χαρούμενο το γκολ. Εγώ προσπαθώ να εκμεταλλεύομαι κάθε ευκαιρία που έχω. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του προπονητή το πότε και αν θα με χρησιμοποιήσει ξανά».

Για το ότι ο Παναθηναϊκός ψάχνει μεταγραφή επιθετικού:«Αυτό είναι κάτι που εγώ δεν μπορώ να το σχολιάσω. Δουλειά μου είναι να προσπαθώ σκληρά στις προπονήσεις και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X