Αισιοδοξία στην ΑΕΚ για την ποινή από την Πειθαρχική Επιτροπή, σήμερα η απόφαση

Να τιμωρηθεί με πρόστιμο για τη Ριζούπολη ζήτησε η ΑΕΚ στην απολογία της (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

giannisis-γιαννισηςΜε την ελπίδα να μην προκύψει βαριά τιμωρία περιμένουν στην ΑΕΚ την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής της Football League, μετά την χθεσινή απολογία. Οι κιτρινόμαυροι ζήτησαν η τιμωρία να είναι πρόστιμο, αφού όπως έλεγαν στην ΑΕΚ, δεν υπάρχει κανένας λόγος να προκύψει ποινή που θα αφορά αποκλεισμό της έδρας.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν μπορεί να υπάρξει ποινή αποκλεισμού έδρας καθώς τα επεισόδια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εκτεταμένα. Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να είχε ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κάτι που όπως αποδείχθηκε σήμερα δεν συνέβη.

Από χθες υπάρχει αισιοδοξία στις τάξεις των ανθρώπων της ΑΕΚ, που περιμένουν κατά την διάρκεια της ημέρας την οριστική απόφαση. Σε καμία περίπτωση δεν  κάνουν σκέψεις για αποκλεισμό της έδρας της ομάδας και έχουν εμπιστοσύνη στα όσα κατέθεσαν στην υπερασπιστική τους γραμμή.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X