Κούτσης: "Με δική μου πρωτοβουλία έφυγα"

Κούτσης: "Με δική μου πρωτοβουλία έφυγα"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

koutsisΟ Γιώργος Κούτσης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών. Ο πρώην πλέον προπονητής της ομάδας της Εύβοιας, μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις τονίζοντας ότι με δική του πρωτοβουλία αποχώρησε από την ομάδα. Στάθηκε στα προβλήματα τραυματισμών, λέγοντας πως δεν μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα, ενώ μίλησε και για τα προβλήματα της κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Με δική μου πρωτοβουλία λύθηκε η συνεργασία. Οι λόγοι είναι πολλοί. Υπήρχαν προβλήματα τραυματισμών και όταν δεν έχεις στη διάθεση σου παίκτες-κλειδιά, δεν μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα ή να κάνεις πράξη όσα έχεις στο μυαλό σου. Δεν μπορούσα να βοηθήσω όπως ήθελα και έφυγα για να έρθει κάποιος άλλος που ενδεχομένως θα ταιριάξει καλύτερα».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας ανέφερε:

«Όταν θέλουμε να συνεργαστούμε με ομάδα ξεκινάμε και ρωτάμε τα βασικά. Για παράδειγμα, η πρώτη ερώτηση αφορά αν η ομάδα έχει γήπεδο. Οι μισές δεν έχουν και ένα 30% έχει ένα υποτυπώδες  που το βαφτίζουν βοηθητικό. Εκεί ξεκινούν τα προβλήματα. Το δικό μας υποτυπώδες βοηθητικό μας έκανε ζημιά και μας δημιούργησε τραυματισμούς στα πέλματα, τα γόνατα, στις αρθρώσεις, στη μέση. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή της Football League, να αποδώσει τη σκέψη του και τη φιλοσοφία του από τη στιγμή που δεν έχει τα απαραίτητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X