Πίστη στην ΑΕΚ για μικρή ποινή

Πίστη στην ΑΕΚ για μικρή ποινή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

grigoriou-giannisis-γρηγοριου-γιαννισηςΔιάχυτη αισιοδοξία υπάρχει στην ΑΕΚ έπειτα από την ολοκλήρωση της απολογίας στην Πειθαρχική Επιτροπή της Φούτμπολ Λιγκ αναφορικά με τα γεγονότα της Ριζούπολης. Πηγές του enwsi.gr αναφέρουν πως η εκτίμηση των «κιτρινόμαυρων» παραγόντων, αλλά και νομικών κύκλων, είναι πως δεν υπάρχει κανένας λόγος για ποινή που θα αφορά αποκλεισμό της έδρας. Ως πιθανότερο σενάριο θεωρείται πως η ΑΕΚ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο, που βέβαια θα είναι αρκετά βαρύ.

Στην ΑΕΚ εκτιμούν πως δεν μπορεί να υπάρξει ποινή αποκλεισμού έδρας καθώς τα επεισόδια δεν μπορούν να χαρακτηριστούν εκτεταμένα. Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να είχε ασκήσει δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, κάτι που όπως αποδείχθηκε σήμερα δεν συνέβη. Αλλωστε, θα έπρεπε η διακοπή να είναι μεγαλύτερη των 15’, αλλά ο διαιτητής έχει καταγράψει μόνο δύο τετράλεπτες. Επίσης, τα επεισόδια έγιναν μετά την έναρξη του ματς και πριν τον προέλεγχο των εισιτηρίων, σε χώρο δηλαδή που δεν φέρει αντικειμενική ευθύνη η ΑΕΚ.

Η ανησυχία ήταν εάν υπήρχε πιθανότητα να υπάρξει έφεση στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής από τον αθλητικό εισαγγελέα, όπως είχε συμβεί με τη Ρόμα. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο. Δεν μπορεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να μην έχει κινηθεί για επεισόδια εάν τα θεωρούσε ως εκτεταμένα και στη συνέχεια να ασκήσει δίωξη για να ανοίξει ξανά την υπόθεση. Αυτό σημαίνει, πως η ΑΕΚ θα τη γλιτώσει με τη μικρότερη δυνατή ζημιά.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X